Stationen Ystad

Våra rum

Stationen Bed & Breakfast finner du mitt i centrala Ystad, beläget i den före detta stationshuset byggt 1865. Vi har totalt 27 rum där 22 av dem finns i huvudbyggnaden och 4 rum och en studiolägenhet finns i vårt annex intill huvudbyggnaden. 

Stationen

Rummen på våning 2 kallar vi Stationen och de har högt i tak och utsikt över staden eller hamnen. Våra rum finns i några olika kategorier och rymmer två gäster. Några av rummen (Stationen Large) är större och rymmer upp till fyra gäster.

Dubbelrum med badrum

Stationen Dubbelrum-1

Större dubbelrum med extra sängplatser

Dubbelrum med delat badrum

Loftet

På våning 3 finns våra nyaste rum som vi kallar Loftet, de är lite mindre och mysiga med råa tegelväggar, öppningsbara takfönster och synliga takbjälkar från förra sekelskiftet. De flesta har eget badrum (Loftet) och några har gemensamt badrum (Loftet Basic). Några rum är mindre till storleken och har en bjälke mellan sängarna, dessa kallar vi Loftet Small.

Dubbelrum med badrum

Twinbed med badrum

Twinbed med delat badrum

Annex & Studiolägenhet

I annexet finner du fyra familjerum, två på bottenplan och två mindre en våning upp. Rummen på bottenplan har egna uteplatser. Rummen i annexet passar bra för er som bor flera nätter med familjen. 

 

Studiolägenheten har pentry och vardagsrum på bottenplan och 4 enkelsängar samt badrum en trappa upp.

Familjerum i markplan

Familjerum med pentry

Lägenhet i två våningar